Portals
Connect with the future Eurofiber Datacenter Event AI

Datacenter Event: Connect with the Future

Dankzij generatieve AI is de versnelling van ICT nu in volle ontwikkeling. Deze revolutionaire technologie biedt ongekende mogelijkheden en verandert het landschap van de digitale wereld razendsnel. Ben jij er helemaal klaar voor? 

Meld je nu aan voor het Datacenter Event in Alblasserdam op 4 juli 2024

We nodigen je graag uit voor een informatieve en inspiratievolle middag in ons Datacenter over de toekomst van ICT. Tijdens dit event krijg je de kans om te leren hoe generatieve AI organisaties en mensen razendsnel verandert, en hoe je hier verantwoord mee om kunt gaan. Ontdek hoe je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren en wat de toenemende databehoefte betekent voor jouw organisatie.

Event details:

  • Datum: Donderdag 4 juli 2024
  • Tijd: 13:30
  • Locatie: Eurofiber Datacenter Rotterdam, Van Coulsterweg 6, Alblasserdam

 

Wat kun je verwachten?

Generatieve AI biedt ongekende mogelijkheden voor innovatie en efficiëntie in de ICT-sector. Tijdens ons event 'Connect with the Future' geven we antwoord op al je vragen en bieden we diepgaande inzichten in de impact van deze technologie. Het programma bestaat uit:

  • Een inspirerende spreker die ingaat op de nieuwste ontwikkelingen in AI en de transitie van databehoefte, waarbij hij praktische voorbeelden en toekomstvisies deelt die je zullen helpen om je eigen strategieën te optimaliseren.
  • Een Eurofiber-spreker die ingaat op de rol van duurzame Datacenters in het AI-tijdperk, en gedetailleerd uitlegt hoe Eurofiber innovatieve en duurzame oplossingen implementeert om aan de groeiende vraag te voldoen.
  • Een exclusieve rondleiding door ons geavanceerde Datacenter, waar je de toekomst van ICT van dichtbij kunt ervaren. 

 

!Belangrijk!

Neem een geldig identificatiebewijs mee naar het event voor toegang tot ons Datacenter.

 

Mis deze kans niet om je voor te bereiden op de toekomst van ICT. Meld je nu aan en connect with the future!

Meld je hier aan voor het Datacenter Event

> Tijdens dit event ontdek je hoe generatieve AI organisaties in een hoog tempo verandert, en hoe je dit op een verantwoorde manier kunt inzetten. Leer hoe je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren en wat de toenemende behoefte aan data betekent voor jouw organisatie.